Make your own free website on Tripod.com
 
Biodata  dan karya ciplak pelajar twobee  
 
 
KARYA KREATIF PELAJAR TWOBEE

                    Biodata  diri  nana

 Pada tarikh 29 o0gos 1990 bertempat di Hospital Kajang aku telah dilahirkan ..nama aku Siti Rozliana  bt Rahman, tapi member aku panggil Nana..aku tinggal di Kg.Batu 5 Jln Bangi , Kajang ,Selangor.. Hobi aku ialah dengar radio , baca buku . jalan – jalan dengan kekawan ..Citer-citer nak jadi wartawan yang success . Doakanlah ye !! sekarang ni aku tengah study kat SMKEH dalam ting.2.. aku nie ramai kawan baik & kawan karib tapi yang kekal ngan aku hanya seorang je …iaitu ct Hajar bt Abdul Aziz .. dia baik ,pandai lak tue ..aku nie banyak kegemaran. Dari segi makanan aku suka apa – apa je yang mak aku masak .. minim pula aku suka jus apple .. warna yang aku paling suka hitam merah ngan oren … artis yang aku minat Ezzlynn.yang kat overseas pulak Stacue , Justin < Avril dan banyak lagi… Idola aku PM lv Tun Dr . Mahathir Mohammad .. dialah yg bangunkan negara kita sampai maju ..aku ada satu kenangan manis, lagi manis dari gula.. masa tue  kitorang pergi rombongan kat Melaka … first time pergi ngan kekawan… kenangan  pahit memang pahit dari kopi iaitu nenek kesayangan aku pergi buat selamanya !sedih giler !!! kalau nak tahu aku nie seorang yang periang .. nak kata aku nie ‘perfect ‘ tak jugak .. hanya tuhan je !!! tokoh yang aku kagumi dalam family ialah papa & mama .. diorang aku pilih sebagai tokoh sebab diorang yang cari duit.. selama aku hidup nie ada satu kata – kata yang aku simpan dari dulu lagi iaitu ‘BE THE    BEST IN LIFE ` … okeylah sampai sini je yang aku boleh ceritakan bye..bye..     

                      Biodata  diri  ELNI

Bertarikh 14 mei 1990 ,,, aku dilahirkan di Hospital Besar keningau Sabah ….

Aku diberi nama ELNI BT ruddin ..aku berasal dari Sabah dan kini menetap di Selangor .. dari kecil lagi aku bercita – cita hendak menjadi Polis yang professional .WOW!!! besar tue cita –cita aku .. Hobi aku ialah merayau dan  bermain bola jarring bersama kawan – kawanku . mengenai makanan & minuman  aku ni tak memilih aku makan je tapi mestilah halal ….. setiap manusia mesti ada kawan baik & kawan karib …kalau aku kawan baik aku ramai tapi kawan karib  aku hanya ada seorang je iaitu Natasha Amirra bt mamat …aku berkawan dgn dia dah2 tahun …MEMANG BEST GILLERRR !!!!! dialah tempat aku luahkan segala masalah aku .. kalau umur panjang insya allah dia tetap jadi kawan  karib aku …mengenai artis –artis nie aku memang minat kat ct nurhaliza ..suara dia fulamakk megancam !!! selain tue aku minat juga artis lain macam  Kak Liza Hanim , kak ct Sarah , Abg Aznil , …. Arts luar tempatan pula 50 cent , staccie , ,jewel , Enrique dan Blue .. kalau  kenangan manis tue adalah juga ,dapat member yang paling best   dan naik motor dengan member ramai – ramai ….kalau yang kenangan pahit pula taklah pahit sangat Cuma sakit hati sebab budak lelaki dalam kelas panggil aku  ‘ENJIN ‘ Tapi sekarang nie dah biasa jadi buat bodoh je !!

Tokoh yang paling aku sanjungi 7 hormati ialah PM kita yang dulu iaitu Dr . Mahathir ..sebab dialah yang majukan negara kita …..kalau Tokoh  dalam keluarga mestilah ayah aku .. kerana ayah aku nie jenis orang yang tak pernah kenal erti penat … pergi kerja pukul 6 pagi dan balik pukul 7 malam semata –mata nak cari rezeki …